Mazars

Mazars, the smart choice

Mazars is een internationale geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Wij nemen verantwoordelijkheid voor het vormgeven van een duurzame sector en willen bijdragen aan het creëren van een economische basis voor een eerlijke en welvarende wereld. Bij Mazars kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Ontwikkeling is gekoppeld aan opleiding, waardoor je in staat bent om je carrière af te stemmen op je persoonlijke ambities. Onze teams spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij verwachten dat je hieraan bijdraagt en waarderen je vindingrijkheid. Word onderdeel van ons team en dan schrijven we samen jouw en onze toekomst. Mazars, the smart choice.

 

It’s never just about the work

Bij Mazars maak je de verbinding. Kom bij ons werken en beleef een persoonlijk en internationaal avontuur dankzij onze laagdrempelige organisatiestructuur en ruimte voor feedback en coaching.

De kracht en het succes van onze organisatie wordt bepaald door de ontwikkeling en het welzijn van onze mensen. Wij zijn een lerende organisatie voor alle generaties. Medewerkers de kans geven om zich als professional te ontwikkelen is één van onze belangrijkste principes. Leren en ontwikkelen maken het mogelijk om onze organisatie duurzaam klaar te maken voor de toekomst.

Je krijgt de ruimte om ideeën aan te dragen, te creëren, te onderzoeken en fouten te maken. We willen dat je jezelf bent, ongeacht achtergrond, cultuur of leeftijd. Je zult zien dat we verbonden blijven, zelfs als je de organisatie verlaat.

 

Don’t wait. Act.

Bij Mazars zijn we ambitieus en altijd klaar om de uitdaging aan te gaan. Bij ons gaan mensen boven processen: we stellen je in staat voorop te lopen, te innoveren en ondernemend te zijn. In het kader van de brede maatschappelijke ontwikkelingen is dit hét moment voor jou om ons te vertellen wat we moeten doen. Als je op zoek bent naar een carrière waarin je echt iets te zeggen hebt en het verschil kunt maken, dan ben je bij Mazars aan het juiste adres.

 

Mazars worldwide

Mazars Groep heeft meer dan 47.000 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 30.000 professionals in meer dan 95 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 17.000 professionals in de Verenigde Staten en Canada via Mazars North America Alliance.

 

Werken bij Mazars?

In Nederland hebben wij 10 vestigingen en maken ruim 1.100 Mazarianen elke dag het verschil voor hun klanten. Wij werken voor (internationale) ondernemingen, mkb-ondernemers, organisaties in de publieke sector en vermogende particulieren. Mazars is zo groot of zo klein als je nodig vindt.

Op zoek naar een leuke (afstudeer)stage, bijbaan of starterspositie? Heb je vragen of wil je meer weten over de carrièremogelijkheden van Mazars? Kijk op onze website of neem dan contact op met Esmee Frederique Schut via 06-25342070 of esmee.schut@mazars.nl.

Neem een kijkje in de vacatures die wij hebben door hier te klikken.

Bekijk onze bedrijfsvideo: Acting now for what's next - Mazars corporate video 2023 - YouTube