Aareon

‘Dankzij al onze medewerkers zijn wij Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven. Bij ons staat samenwerken aan het succes van onze klanten voorop. Wij groeien en innoveren continu in onze producten en diensten. En om te blijven groeien en innoveren, hebben we jou nodig.

Al meer dan 40 jaren is Aareon actief op de IT-markt. Dit betekent dat we jarenlange kennis en ervaring hebben opgebouwd. Deze kennis en ervaring worden continu overgedragen op nieuwe medewerkers. Onze organisatie bestaat dan ook uit een goede mix van ervaren en net startende collega's. Onze cultuur ervaren we als informeel binnen een professionele omgeving met voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Door de samenwerking aan te gaan met verschillende bedrijven, werken wij tegenwoordig vanaf 7 vestigingen in Nederland (en vanuit huis of bij de klant). Zo vind je Facilitor in Enschede, Twinq in Oosterhout, OSRE en CRE in Amsterdam en het onderdeel Wonen in Emmen, Amersfoort en Waalre. In Nederland werken we samen met meer dan 300 collega’s en internationaal zijn we met zo’n 2.000 collega’s. Naast fijne samenwerkingen, bieden we dan ook tal van mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien richting verschillende functies nationaal en internationaal.

Het succes van Aareon wordt in belangrijke mate bepaald door eenieder van ons. Aareon gaat graag uit van je sterke punten en wil samen met je kijken hoe je optimaal in je kracht kan komen. Want als je kan doen waar je goed in bent, dan raak je echt gemotiveerd en kun je bergen verzetten!

Doe jij binnenkort met ons mee?’